Grond- en watertransport

Laadschop

In de Grond, weg- en waterbouw kunnen wij u prima van dienst zijn. Hiervoor hebben wij een aantal machines. Om te beginnen twee 14 tons laadschoppen, een Volvo L70 en een CAT 930M. Beide machines kunnen worden uitgerust met: palletvork, diverse open en dicht bakken en een hoogkieper.

Watertransport

Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van water. We hebben een 8 en 16 kuubs vacuumtank waarmee we het water vervoeren. Met dit water kunnen wij stofbestrijden door het uit te sproeien, ook kan een leiding worden afgeperst. Als u zelf over water beschikt, kan dit gebruikt worden, anders kunnen we zelf regenwater meenemen uit eigen reservoir.

Uiteraard kunnen wij met onze vacuumtanks ook overtollig water wegzuigen. Zo is een terrein na enkele uren weer bruikbaar. Ook kunnen we putten tot ongeveer 7 meter diepte leegzuigen.

Indien u speciale wensen hebt wat betreft het transport van water of andere stoffen neem dan contact op met ons.

Stofbestrijding

Met onze vacuumtanks kunnen wij elke ondergrond nat houden zodat het niet stoft. Zo kunt u prettig en stofvrij werken. Als u zelf over water beschikt, kan dat gebruikt worden. Anders nemen we water mee uit eigen basin.

Dumper

We beschikken ook over een 15 kuubs tandemasdumper. Hiermee kunnen we grond, grind en zand verplaatsen over de weg en terrein. Voor moeilijk begaanbaar terrein hebben we een enkelassige 10-kuubs dumper met grote banden waarmee we in elk terrein uit de voeten kunnen.